NordProff Entreprenør AS er en bedrift som gjør hverdagen til private og bedrifter enklere. Med fokus på Miljø og Kvalitet.

Et konsept om å være en bærekraftig bedrift i alle ledd. Vi har høyt fokus på kvalitet og miljø, fordi vi mener at det er vi som er med på å styre morgendagens klimaforbedringer.

Nå har vi i Nordproff Entreprenør AS inngått avtaler med leverandører som leverer miljøvennlige produkter. 

Hvorfor velger vi Nordsjö maling?

I forbindelse med Volvo Ocean Race ble prosjektet Ocean Summits opprettet for å sette ulike profesjoner innen vitenskap, politikk, regjering og sport med fokus på en kritisk sak: plastforurensning. AkzoNobel, som er konsernet til Nordsjö i Norden, er en viktig bidragsyter og deltok i dette viktige forumet. Med egen båt som deltok i løpet, team AkzoNobel, og sammen med vår globale satsning innen bærekraft, ønsket vi å benytte denne unike muligheten til å dele og lære av andre.

Dette løpet var en passende katalysator for å bringe oss alle sammen rundt dette emnet. Hvis det er en ting Volvo Ocean Race ikke kan klare seg uten, så er det havet. Det er scenen hvor alt kan - og vil - skje, og likevel er det i seg selv under angrep fra noe lite, men kraftig: plast. 

Artikkel fra: https://www.nordsjo.no/no/farge-inspirasjon/miljo-og-klimavennlige-hjem-med-gronn-maling